VIDEO. “Fata cu OCHII NEGRI”, fantoma care TERORIZEAZA un mic orasel

“FATA CU OCHII NEGRI” este o aparitie FANTOMATICA care, in urma cu 30 de ani, a bagat spaima in locuitorii unui orasel din Anglia! Acum, se pare ca SPIRITUL s-a intors.

Cannock Chase este o zona rurala din Staffordshire, Marea Britanie. Aici, vanatorul de FANTOME, Lee Brickley, a inceput o ampla investigatie dupa ce mai multi locuitori au semnalat ca “FATA CU OCHII NEGRI”, o aparitie FANTOMATICA, a reaparut, scrie The Mirror.

Citeste si: INTERZIS CARDIACILOR. ITI ESTE FRICA DE FANTOME? ATUNCI NU TE UITA LA ASTA!

Copila, care nu are mai mult de 10 ani, a fost vazuta ultima data in urma cu trei decenii. Acum, ultimele descrieri ale fetei, care are ochii negri precum carbunele, sunt identice cu cele de la inceputul anilor ’80.

Investigatorul a stat de vorba cu o femeie care sustine ca a intalnit aceasta aparitie FANTOMATICA. Dupa ce a auzit tipetele unei copile in apropierea unei paduri, femeia, alaturi de fiica ei, a pornit in cautarea ei. Cand s-a oprit sa isi traga suflarea, intrucat nu o gasea nicaieri pe fata, si-a dat seama ca micuta statea chiar in spatele ei. Nu avea mai mult de 10 ani si isi acoperea ochii cu mainile.

“Am intrebat-o daca este bine si daca ea este cea care tipa. Si-a lasat bratele jos si a deschis ochii. Atunci am vazut ca nu au iris, nu au alb, nu au nimic. M-am dat in spate si mi-am strans fiica de mana. Cand m-am uitat inca o data, copilul disparuse”, a povestit femeia.

UNUL DINTRE CELE MAI MARI MISTERE ALE OMENIRII. OAMENII DE STIINTA NU IL POT REZOLVA!

Sursa foto si video: whofortedblog.com, youtube.com