VIDEO GAFA MONUMENTALA a PNL: Cum il BARFESC BLAGA si GORGHIU pe IOHANNIS

O noua GAFA MONUMENTALA a fost facuta de lider Partidului National Liberal (PNL), sambata, in timpul unui eveniment organizat de liberali la Constanta. In centrul GAFEI se afla copresedintii VASILE BLAGA si ALINA GORGHIU.

 Aflati la Constanta, cu prilejul lansarii cartii lui PUIU HASOTTI, liderii PNL, in timp ce stateau si ascultau discursurile participantilor la acest eveniment, susoteau in spatele prezidiului despre KLAUS IOHANNIS si contributia pe care si-a adus fata de noul PNL.

CITESTE SI: RAZBOI in PNL: LIDERII LIBERALI vorbesc intr-o sedinta despre INLATURAREA si DISPARITIA DEMOCRAT-LIBERALILOR. REACTIA PNL. AUDIO 

Postul B1 TV a prezentat acest film al intregii discutii. Astfel, in timpul discursului vicepresedintelui DAN MOTREANU, care facea referire la PNL si la contributia lui KLAUS IOHANNIS si VASILE BLAGA la succesul partidului, copresedintele liberalilor nu a mai avut rabdare si si-a exprimat punctul de vedere referitor la afirmatiile lui MOTREANU. Fara sa-si dea seama ca este inregistrat, VASILE BLAGA i-a soptit senatorului liberal PUIU HASOTT ca mai multe a realizat cu ALINA GORGHIU.

CITESTE SI: BLAGA: Am avut o DISCUTIE BARBATEASCA cu TEODOR ATANASIU. MERGEM MAI DEPARTE 

In plus, VASILE BLAGA  a insistat asupra „comentariului” sau, pe care l-a repetat si pentru ALINA GORGHIU. Ideea i-a suras acesteia, care a schitat imediat un zambet. Mai mult, spune ca se considera „periculoasa”.

VEZI VIDEO AICI.

Sursa foto: adevarul.ro