VIDEO GEST INCREDIBIL al unui MUSULMAN in centrul Parisului: Daca aveti incredere in mine, imbratisati-ma!

Un musulman legat la ochi i-a rugat pe oamenii care s-au adunat in centrul Parisului pentru a comemora victimele atacurilor teroriste de vineri, sa il imbratiseze, acesta dorind sa transmita mesajul ca religia sa nu are nimic de-a face cu terorismul, informeaza site-ul publicatiei The Independent.

Intr-o inregistrare video publicata pe internet, un barbat legat la ochi apare stand in picioare langa un mesaj scris pe o pancarta, unde pot fi citite cuvintele: “Sunt musulman, dar se spune despre mine ca sunt terorist. Am incredere in voi. Voi aveti incredere in mine? Daca da, imbratisati-ma!”

In inregistrare pot fi vazuti zeci de curiosi apropiindu-se de barbat si imbratisandu-l in Piata Republicii din Paris, locul unde oamenii aduc omagii victimelor atentatului de vineri seara.

Dupa ce s-a dezlegat la ochi, barbatul a spus: “As dori sa multumesc fiecaruia dintre voi pentru ca mi-a oferit o imbratisare. Am facut acest lucru pentru a transmite un mesaj tuturor”.

“Sunt musulman, dar asta nu ma face terorist. Nu am ucis niciodata pe nimeni. Pot chiar sa va spun ca vinerea trecuta a fost ziua mea de nastere, dar nu am iesit afara”.

“Imi pare foarte rau pentru toate familiile victimelor. Vreau sa va spun ca «musulman» nu inseamna neaparat «terorist»”.

“Un terorist este terorist, cineva care vrea sa ucida o fiinta umana pentru nimic. Un musulman nu ar face nicodata asta. Religia noastra ne-o interzice”.

Inregistrarea video a avut peste zece milioane de vizualizari pe Facebook si a primit 150.000 de aprecieri in decursul a doua zile.

 Sursa foto si video: youtube