VIDEO Gest SCANDALOS al lui KANYE WEST la sfarsitul unui concert. Vezi ce a facut rapper-ul!

Kanye West pare sa revina la vechile obiceiuri, de data aceasta, artistul luand decizia de a arunca microfonul foarte sus in aer inainte de a incheia un concert sustinut la Toronto.

Se pare ca sotul lui Kim Kardashian a fost deranjat de anumite defectiuni tehnice si a decis ca cel mai potrivit mod in care ar putea pune punct spectacolului ar fi sa arunce microfonul exact in felul in care a procedat si Adam Levine, solistul „Maroon 5″. Din fericire, in cazul lui Kanye, nu a existat niciun fel de incident (Adam a lovit accidental o persoana din public).

Avand in vedere ca locuitorii din Toronto si-au dorit ca Drake sa cante in locul lui Kanye, probabil ca acestia nu au fost impresionati de gestul sau.

Cu toate acestea, unul dintre reprezentantii companiei care a organizat evenimentul a declarat: “Volumul la care el canta e foarte sus, asta ar putea fi ceea ce a afectat sistemul de sunet, dar ar sa fie ceva planuit de echipa sa de la bun inceput, asa ca nu ai de unde sa stii niciodata, pentru ca el este un tip atat de creativ. Echipa sa controleaza intreaga lui parte din show – lumini etc.”

Sursa libertatea