VIDEO HALUCINANT Avocatul lui GHEORGHE STEFAN: Cineva din PDL a FURAT spaga!

HALUCINANT. Avocatul lui GHEORGHE STEFAN a declarat ca edilul nemtean a ramas fara SPAGA de 4 milioane de euro alegandu-se cu niste “firimituri” de numai 166.000 de euro, restul fiind subtilizat de cineva din PDL.

CATALINA DANCU, avocatul lui GHEORGHE STEFAN a declarat joi intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii “ACTUALITATEA ROMANEASCA” de pe B1 TV ca Pinalti a recunoscut savarsirea infractiunii de trafic de influenta in dosarul MICROSOFT.

”GHEORGHE STEFAN a recunoscut savarsirea infractiunii de TRAFIC de INFLUENTA. El a avut o contributie politica la determinarea ministrului GABRIEL SANDU sa semneze contractul cu MICROSOFT”, a spus avocatul. 

CITESTE SI: INCENDIAR DORIN COCOS i-a TURNAT si el pe VASILE BLAGA si ALIN ALBU la DNA 

Intrebat daca GHEORGHE STEFAN a recunoscut ca a primit 4 milioane de euro, asa cum se arata in comunicatul DNA, CATALIN DANCU acestuia a declarat ca suma respectiva nu a ajuns niciodata la Pinalti.

”Procurorii sunt preocupati sa verifice unde s-a dus suma de 4 milioane de euro pentru ca ea nu a ajuns niciodata la GHEORGHE STEFAN. Este adevarat ca in comunicatul DNA se precizeaza faptul ca initial DORIN COCOS negociase ca aceasta suma sa ajunga la GHEORGHE STEFAN. Ea nu a ajuns la GHEORGHE STEFAN. Avem temeiuri si indicii sa credem ca suma aceasta din off shore a fost instructata pentru ca ea sa se duca direct in campania electorala a PDL pentru tot felul de plati. Ea a fost confirmata pe mai multe surse, dar procurorii sunt procupati sa verifice cine a instructat aceasta suma si cum a fost ea cheltuita in legatura cu aceasta campanie. Cert, 4 milioane nu au ajuns niciodata la GHEORGHE STEFAN, desi fusesera pregatiti pentru domnia sa. Suma de care Pinalti a beneficiat pentru ca l-a influenta pe ministru a totalizat 166.000 de euro.”, a declarat CATALIN DANCU.

CITESTE SI: Marturie INCENDIARA in DOSARUL MICROSOFT: GABRIEL SANDU a turnat toata conducerea PDL 

”GHEORGHE STEFAN a confirmat astazi (joi – n.r.) declaratia data de DINU PESCARIU si prin problema interventie domniei sale la GABRIEL SANDU, unele din sustinerile domnului GABRIEL SANDU s-au confirmat. Nu s-a discutat problema cifrelor si a platilor. Nici GHEORGHE STEFAN nu stie cine si cum a impartit aceste sume de bani, cine a coordonat aceasta structura. Ce stim sunt declaratiile domnului DORIN COCOS cu privire la sumele pe care dansul sustine ca le-a platit pentru aceasta campanie. Nu exista sume de niciun fel care sa fi fost platite sau date de GHEORGHE STEFAN in campania pentru PDL. El nu are nicio legatura cu companiile off shore din dosar”, a mai precizat avocatul CATALIN DANCU.

Sursa foto si video: B1 Tv