VIDEO HORROR, NU TE UITA! Momentul in care un ALIGATOR IMENS il prinde pe un TANAR

Nu toata lumea e Steve Irwin, asta e clar! Un tanar dintr-un oras american din Louisiana era sa isi piarda mana dupa ce a incercat sa mute un ALIGATOR de peste 3 metri de pe sosea.

Glen Taylor Bonin, 23 de ani, se afla intr-o masina impreuna cu doi prieteni in momentul in care au dat nas in nas cu un ALIGATOR imens care le bloca drumul. Hotarati sa rezolve problema, tanarul si amicii sai au incercat sa mute REPTILA de 3.3 metri in afara drumului. Sfatuiti de alti soferi, martori la eveniment, baietii si-au dat jos tricourile pentru a-i putea acoperi ochii aLIGATORULUI, in speranta ca il vor putea transporta mai usor.

Citeste si: VIDEO SOCANT! CE SE INTAMPLA CAND UN ALIGATOR INCEARCA SA MANANCE UN TIPAR ELECTRIC

Curajos din fire, Glen Taylor a apucat uriasa REPTILA de coada, insa chiar la marginea soselei ALIGATORUL s-a intors brusc si i-a prins tanarului mana intre falcile sale puternice. Dupa ce l-a scuturat putin, ALIGATORUL i-a dat drumul.

Prietenii lui Glen l-au dus imediat la spitalul din localitatea Sulphur, unde medicii i-au pus 80 de copci si l-au operat de doua ori pentru a-i salva mana.

“Am incercat sa il prindem si sa il mutam, insa el nu dorea acest lucru. Dupa zece minute reusisem aproape sa il dam la marginea drumului, dar in ultima clipa ALIGATORUL s-a rasucit catre dreapta. Atunci m-a muscat. Am simtit ca si cum cineva mi-a tras mana din priza”, a marturisit tanarul norocos.

VIDEO. ACESTA ESTE MOMENTUL CAND UN JAGUAR ATACA UN CAIMAN!

Sursa foto si video: mirror.co.uk, youtube.com