VIDEO. Hyundai Genesis, masina care poate fi condusa LEGAT LA OCHI!

MASINILE care se conduc singure nu sunt parte a viitorului, ci a prezentului. BMW, Mercedes, Volvo, Audi si chiar giganti IT precum Google, toti acestia depun eforturi considerabile pentru ca automobilul autonom sa devina realitate. Recent si HYUNDAI s-a alaturat acestei liste.

Compania sud-coreeana a prezentat un videoclip cu noul sedan de lux GENESIS, capabil sa franeze singur pe autostrada daca apare vreun obstacol. MASINILE sunt conduse de mai multi cascadori care, pe rand, dupa ce apasa cateva butoane, ies din masini in timp ce acestea ruleaza.

Citeste si: VIDEO. GOOGLE PREZINTA MASINA FARA VOLAN SI PEDALE

GENESIS este un automobil dotat cu tehnologie de ultima ora, capabil, printre altele, sa detecteze radarele si sa incetineasca atunci cand sesizeaza pericolul pentru soferi.

HYUNDAI GENESIS 2015 va fi lansat in acest an, in luna octombrie. Automobilul beneficiaza de tehnologii care ii vor face viata mai usoara soferului, printre care avertizarea la depasirea benzii in caz de pericol, detectia obstacolelor in punctele moarte sau franarea de urgenta.

FORD A PREZENTAT SISTEMUL DE PARCARE AUTONOMA. VIDEO

Sursa foto si video: youtube.com, automobilemag.com