VIDEO EMOTIONANT. A cazut dureros, dar ce s-a intamplat mai departe te va UIMI!

O ATLETA motivata si inspirata dovedeste tuturor ce poti face atunci cand ai vointa. Desi s-a impiedicat si a cazut destul de dureros, HEATHER DORNIDEN a reusit sa se ridice si chiar sa castige cursa.

Emotionant. HEATHER DORNIDEN, de la Universitatea din Minnesota, este o ATLETA care a impresionat milioane de oameni. Prin actul sau de vointa si de curaj, tanara sportiva a oferit o lectie de viata tuturor, dovedind ca nu trebuie sa te lasi doborat indiferent de obstacolele care iti ies in cale.

Citeste si: VIDEO EMOTIONANT. O MAMA A FACUT ASTA PENTRU FIUL EI!

S-a intamplat in 2008, in timpul unei competitii de atletism in sala numita Big Ten Indoor Track Championships. HEATHER a alergat in cursa de 600 de metri, insa dupa aproape patru sute de metri ATLETA a cazut, chiar inainte de ultimul tur de pista. Desi era aproape de a fi calcata pe cap, tanara HEATHER DORNIDEN a dovedit tuturor ca zicala “Nu ceda!” i se potriveste ca o manusa. Sportiva a reinceput sa alerge si sa recupereze metru cu metru.

Citeste si: ACEST TANAR A MURIT. CE A LASAT IN URMA A EMOTIONAT O LUME INTREAGA! VIDEO

Cand poate nimeni nu mai credea, HEATHER a revenit in fruntea plutonului, in aplauzele multumii, reusind sa castige cursa. Perseverenta acestei ATLETE reprezinta dovada vie ca numai daca iti doresti cu adevarat reusesti si ca nu ai voie sa te dai batut indiferent de greutatile intalnite.

Urmareste si tu videoclipul de mai jos si spune-ne parerea ta in sectiunea de comentarii!

[hdvideo id=878 ratingscontrol=on views=on title=on]

Sursa foto si video: viralnova.com, youtube.com