VIDEO EMOTIONANT. Gestul SURPRINZATOR al unui om al STRAZII dupa ce castiga 100 de dolari

Emotionant! Un OM AL STRAZII a facut un GEST IMPRESIONANT pentru un “frate” de-al sau si a demonstrat tuturor ca nu trebuie sa ai foarte multe pentru a-i ajuta pe altii.

Un filmulet in care doi tineri provoaca doi barbati FARA ADAPOST la un concurs de skandenberg face ravagii pe internet. Cei doi tineri s-au decis sa le ofere unor CERSETORI posibilitatea de a castiga 100 de dolari intr-un concurs de forta. Fara sa stie de la inceput, pierzatorul se alegea si el cu 50 de dolari.

Citeste si: VIDEO. CEA MAI EMOTIONANTA FILMARE DESPRE ROMANIA

Insa, la final, cei doi tineri au fost cei cu adevarat luati prin surprindere. Dupa ce a castigat cei 100 de dolari, Aaron, fara nici o ezitare, le da tuturor o LECTIE DE VIATA si ii ofera oponentului sau, Robert, jumatate din suma.

“Robert, stiu cum este omule, este greu”, ii spune OMUL STRAZII celuilalt coleg de suferinta. Initial, acesta refuza, dar pana la urma ia banii.

GESTUL IMPRESIONANT al barbatului l-a lasat fara cuvinte pe tanarul care a initiat concursul. Induiosat de ceea ce vazuse, acesta scoate din portofel mai multi bani pe care ii imparte cu cei doi CERSETORI.

ACEST VIDEO A ADUNAT PESTE 11 MILIOANE DE VIZUALIZARI IN NUMAI 6 ZILE! VEI FI IMPRESIONAT!

Sursa foto si video: youtube.com