Fascinant. Calatorie in jurul lumii in mai putin de 5 minute. VIDEO

VIDEO. IN JURUL LUMII. Fotograful Kien Lam a realizat un filmulet uimitor printr-un montaj a numai putin de 6.237 de fotografii pe care le-a realizat in 17 tari, de-a lungul a 343 de zile. In mai putin de cinci minute, poti calatori prin lumea intreaga cu ajutorul acestui time-lapse video.

VIDEO. IN JURUL LUMII. Pentru a duce la capat acest proiect, Kien Lam si-a dat demisia de la job. “Dupa ce am demisionat de la locul de munca anul trecut (n.r.-2010), mi-am facut bagajul, am luat aparatul de fotografiat si am cumparat un bilet dus catre Londra. 17 tari mai tarziu, am realizat aceasta compilatie time lapse a celor mai uimitoare locuri pe care le-am vizitat”, a scris Lam in descrierea filmuletului pus pe YouTube.

Citeste si: TU AI DA BANII PE ASA CEVA? CUM ARATA EXCURSIA DE 1 MILION DE DOLARI. GALERIE FOTO

VIDEO. IN JURUL LUMII. In calatoria sa, barbatul a realizat 6.237 de fotografii, s-a urcat in 58 de autobuze, 19 avioane, 18 barci si 8 trenuri. “Am facut si autostopul o data din Portugalia in Spania”, a marturisit Kien Lam pe site-ul sau.

Inainte de a pleca in jurul lumii, barbatul a lucrat ca specialist la o firma financiara in San Francisco. El a marturisit ca nu a fost sponsorizat pentru acest proiect si ca toti banii pe care i-a cheltuit au fost din economiile sale.

Te invitam sa urmaresti mai jos acest filmulet uluitor si sa faci o calatorie in JURUL LUMII in mai putin de cinci minute!

Sursa foto si video: kienlam.net, youtube.com