Video incendiar: Inna iese goala din mare FOTO in articol

Inna a postat pe Instagram un filmulet in care apare complet goala iesind din apa.

Inna, care a fost desemnata in urma cu ceva vreme cea mai sexy femeie din lume, este in fiecare zi intr-un alt loc de pe planeta si, ca orice vedeta care se respecta, este cat se poate de generoasa cu fanii sai. Recent, artista a postat un filmulet pe Instagram tocmai din Costa Risca unde a profitat de ocazie si a facut baie in mare… goala, scrie divahair.ro.

Citeste si: Inna, 100% naturala. FOTO

Vedeta, care se scalda in mare la lasarea serii, iese goala din apa si isi tine mainile in dreptul sanilor. Filmuletul este mai mult decat fierbinte, spre deliciul fanilor care au scris zeci de comentarii pe Instagram. “Femeia perfecta! Te iubesc”, “Esti o sirena foarte foarte sexy!”, “Wow! Esti foarte sexy!”, au fost cateva reactii.

Nu lipsesc nici comentariile din partea admiratorilor straini. “Espectacular, esa sola palabra eres increible, linda, sexy y hermosa”, “set yourself free and take off those hands”, “Hola buen día que hermosa te ves”, “Oh my god you’re so perfect” si “Como no te voy amar!!”, au scris cativa dintre fanii straini ai artistei romance.

Urmareste aici clipul incendiar in care Inna face baie goala in mare.

Sursa foto: Instagram.