VIDEO INCEPE SCANDALUL! SUEDIA, CASTIGATOAREA EUROVISION 2015, ACUZATA DE PLAGIAT

Editia din 2016 a concursului Eurovision se va desfasura in Suedia, dupa ce cantaretul MANS ZELMERLOW a castigat competitia din acest an, cu piesa „Heroes”, care a obtinut un total de 365 de puncte.

Delegatia suedeza a creat in acest an suficiente controverse, iar prima varianta a videoclipului HEROS incarcata pe contul oficial EUROVISION a fost scoasa pentru ca incarca drepturile de copyright. Simpaticul omulet digital, folosit ca motiv de Suedia, nu a fost chiar original, iar acest aspect a fost recunoscut si de seful delegatiei suedeze STV- Christer Bjorkman ,,Recunoastem ca am fost inspirati de munca altora, dar refuzam sa admitem ca e un plagiat. Oricum, nu avem timp pentru asta”.

CITESTE SI: SUEDIA A CASTIGAT FINALA EUROVISION 2015. VOLTAJ S-A CLASAT PE LOCUL 15

Viata este o suma de conjuncturi, iar faptul ca Rusia se afla pe punctul de castiga concursul a determinat o sustinere si mai puternica pentru suedezul Mans Zelmerlow. Daca conceptul a fost o inspiratie, nu un plagiat, cu melodia cum stam? Ne pastram inspirati, pentru ca de doua luni internetul vuieste despre asemanarea izbitoare cu hitul lui David Guetta ,,Lovers on the sun”, scrie evz.ro.

CITESTE SI: EUROVISION 2015: ISTORIA CONCURSULUI MUZICAL EUROPEAN AJUNS LA EDITIA NR. 60

Iata cum suna melodiile

Sursa video www.youtube.com Sursa foto www.klickbomb.se