VIDEO INCREDIBIL. Are peste 150 de kilograme, insa DANSEAZA BESTIAL!

O tanara din SUA a devenit vedeta pe internet dupa ce un filmulet cu ea, denumit “FATA GRASA CARE DANSEAZA”, a devenit viral pe internet. 

Whitney Thore este dovada vie ca daca vrei ceva cu adevarat poti sa depasesti orice obstacol. Tanara in varsta de 29 de ani, de meserie producator radio, CANTARESTE numai putin de 158 de kilograme, insa asta nu o impiedica sa DANSEZE Senzational.

Citeste si: VIDEO VIRAL. ASA CURETI O OALA DE CARTOFI IN 50 DE SECUNDE! METODA FACE FURORI PE INTERNET

Dupa ce a pus videoclipul pe internet, cu un titlu sugestiv – “FATA GRASA CARE DANSEAZA” – Whitney si-a castigat multi fani care au felicitat-o pentru gestul curajos.

Pentru a lupta cu prejudecatile societatii, tanara DANSATOARE a lansat campania “No Body Shame”, prin care vrea sa incurajeze persoanele SUPRAPONDERALE sa fie mai curajoase si sa nu se mai lase afectate de comentariile legate de felul in care arata.

Campania vine dupa ani de zile in care Whitney Thore s-a luptat cu diverse probleme de sanatate, inclusiv tulburari de alimentatie, informeaza Huffington Post.

Te invitam sa urmaresti videoclipul tinerei SUPRAPONDERALE si sa ne spui parerea ta in sectiunea de comentarii de mai jos!

FRUMUSETEA NATURALA A FEMEII ASA CUM NU AI MAI VAZUT-O VREODATA. GALERIE FOTO

Sursa foto si video: youtube.com