VIDEO INCREDIBIL. Ce PATESTE imediat dupa ce da pe GAT o sticla de WHISKEY in 13 secunde!

Un tanar britanic a reusit sa starneasca o ampla dezbatere in mediul online dupa ce si-a riscat viata intr-un mod cu adevarat stupid. Barbatul a dat pe gat o sticla de WHISKEY in mai putin de 15 secunde, iar apoi a postat filmuletul pe YouTube.

Will Williams din Caernarfon, Tara Galilor, este un tanar care si-a dorit sa iasa in evidenta cu orice pret. Iar pentru a face acest lucru a ales sa dea pe gat o intreaga sticla de WHISKEY.

Citeste si: ASTA CHIAR E SENZATIONAL! UN SOFER A FOST BATUT DE MICKEY MOUSE SI SPONGEBOB. VIDEO

Barbatul in varsta de 27 de ani este filmat de prietenii lui cum desface sigiliul sticlei de alcool si o bea pe toata in 13 secunde, scrie Mirror. Pe masura ce cantitatea de alcool este consumata, prietenii lui rad pe fundal, ba chiar unul ii spune ca este un “animal”.

Tanarul a scapat cu viata, desi specialistii in domeniul medical spun ca aceasta cascadorie nesabuita ar fi putut sa il omoare.

Will Williams a publicat filmuletul pe internet, unde a strans rapid peste 400.000 de vizualizari. Intrebat daca a vomitat dupa ce a baut sticla de WHISKEY, barbatul a negat.

“M-am imbatat instantaneu! Am baut sticla la 9.30 dimineata si am fost beat pana a doua zi la 3 dimineata”, a mai spus Williams.

Citeste si: VIDEO HORROR. CUM ARATA UN ORAS INVADAT DE MILIARDE DE LACUSTE!

Tanarul a declarat jurnalistilor ca nu regreta ce a facut, dar nu ar mai face aceeasi prostie inca o data. “Nu vreau ca cineva sa imi copieze gestul. Am fost foarte norocos”, a spus el, potrivit Daily Mail.

Sursa foto si video: shockmansion.com, youtube.com