VIDEO INCREDIBIL. Cezar Constantin Filip, seful Politiei Piatra Neamt, loveste fara mila o minora

Seful Politiei Municipale Piatra Neamt, Cezar Constantin Filip, este anchetat de Politia judetului Neamt dupa ce in mediul online a aparut o inregistrare video in care se vede cum acesta loveste o minora, in prezenta unui ofiter din cadrul institutiei. 

In inregistrarea video se vede cum Cezar Constantin Filip o loveste cu palmele si picioarele pe minora, totul petrecandu-se chiar in sediul Politiei. Un ofiter de la Biroului de Investigatii Criminale apare si el in filmare, insa acesta asista la incident fara a interveni.

Cezar Constantin Filip o loveste pe minora in mod repetat. Fata este lovita si cu picioarele si este imbrancita si trasa de par de mai multe ori.

Filmarea este datata din 8 martie si este facuta in sediul Politiei Piatra Neamt. Imaginile au fost surprinse de o camera de luat vederi aflata in sediul Politiei. Inspectoratul Judetean de Politie Neamt a declansat o ancheta in acest caz. Fata are 14 ani.

Minora agresata de seful Politiei Neamt ar face parte dintr-o grupare infractionala, insa asta nu explica agresiunile la care a fost supusa de Cezar Constantin Filip. 

“IPJ a luat la cunostinta cele reclamate si a sesizat Biroul de cercetare disciplinara impotriva celor doi politisti care apar in imagini. in paralel, urmeaza sa fie sesizat si Parchetul Judecatoriei Piatra Neamt pentru a se verifica daca se intrunesc elementele constitutive ale unei infractiuni”, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Neamt, Elena Bulgarea,