VIDEO INCREDIBIL. Momentul in care acest barbat este ATACAT de o CREATURA uriasa!

Un barbat inconstient a provocat o PISICA DE MARE, incercand sa o alunge in timp ce inota in zona Coastei de Aur a Australiei. Gestul sau nu a ramas fara raspuns, PISICA DE MARE atacandu-l fara sa stea pe ganduri.

Nu s-a gandit prea mult inainte de a face acest gest necugetat care se putea lasa cu urmari mult mai grave. In timp ce se bucura de o partida de inot pe Coasta de Aur, o zona turistica din Australia, un inotator a dat nas in nas cu o PISICA DE MARE imensa.

Citeste si: STEVE IRWIN, ULTIMELE IMAGINI INAINTE SA MOARA – VIDEO

In timp ce oricine altcineva aflat in situatia lui ar fi incercat sa nu deranjeze sub nici o forma creatura marina, curajosul barbat s-a gandit sa o sperie si astfel sa o alunge din zona lui.

El a facut un salt inspre PISICA DE MARE, numai ca rezultatul nu a fost cel scontat. In loc sa plece, animalul s-a intors si l-a atacat pe inconstientul barbat. Acesta a fugit speriat pentru a evita atacul creaturii marine. In urma acestui incident barbatul a scapat nevatamant, insa lucrurile putea fi mult mai grave. In 2006, Stewe Irwin a fost ucis de o PISICA DE MARE in timp ce facea scufundari in apropierea Marii Bariere de Corali.

VIDEO: MOMENTUL IN CARE UN RECHIN ALB MUSCA DINTR-O BARCA GONFLABILA PLINA CU EXPLORATORI

Sursa foto si video: youtube.com