VIDEO INDUIOSATOR. Un pui de rinocer alb, lasat orfan de braconieri, adora sa alerge impreuna cu salvatorii sai

Un rinocer alb a ramas orfan dupa ce braconierii i-au macelarit familia, impuscandu-l chiar si pe el in cap. Din fericire, veterinarii au reusit sa ii salveze viata femelei pui de rinocer,  pe care au botezat-o Shangi.

Nefericitul incident s-a petrecut in Africa de Sud, acolo unde Shangi traia impreuna cu familia ei. Braconierii au impuscat-o in cap si i-au ucis parintii. Din fericire, puiul de rinocer alb a fost gasit la timp de specialisti.

Citeste si: INTALNIREA EMOTIONANTA DINTRE UN BARBAT SI CATIVA LEI. VIDEO

Medicul veterinar Cobus Raath si echipa sa au reusit sa ii salveze viata lui Shangi si sa ii indeparteze glontul din cap. Dupa ce i-au ingrijit rana, veterinarii au ajutat-o pe Shangi sa se recupereze si sa inceapa un program de exercitii fizice.

Pe imaginile publicate pe internet, se poate vedea cu Shangi alearga fericita alaturi de salvatorii ei, dupa care se racoreste intr-o binemeritata baie de namaol. Micuta femela de rinocer alb este pur si simplu adorabila.

Rinocerul alb este una din speciile aflate pe cale de disparitie. La maturitate, Shangi va cantari peste 1.500 de kilograme si va putea atinge o viteza de pana la 40 de km/h.

Sursa foto si video: imirevolunteers.org, youtube.com