VIDEO INEDIT O jurnalista i-a luat interviu unui PRIMAR in SANII GOI

O jurnalista a pus la cale o farsa destul de indrazneata, primarului orasului Kelowna, Walter Gray, din British Columbia, Canada.

Lori Welbourne, gazda unei emisiuni radio, i-a luat un interviu edilului, care a fost socat cand jurnalista, in timpul interviului, si-a dat bluza jos, pe motiv ca temperatura este prea ridicata, continuand dialogul cu dezinvoltura. Situatia a fost destul de incomoda pentru primar, insa acesta a continuat sa raspunda intrebarilor.

“Ce s-ar intampla daca as iesi pe strada in bustul gol? Probabil, cineva va anunta politia, considerand ca gestul este unul ilegal. Si este? Nu, nu este”, a asigurat-o primarul pe ziarista, relateaza evz.ro. Walter Gray a adaugat ca femeia nu va comite nicio infractiune daca isi va expune bustul gol in public, desi nu incurajeaza astfel de acte indecente. Interviul s-a desfasurat pe parcursul catorva minute, in timp ce ziarista statea dezbracata in fata edilului, care incerca sa ignore imaginea generoasa. Intr-un final, Walter Gray a decis sa puna punct convorbirii. Femeia a insistat, invitandu-l sa iasa cu ea in oras. Politicos, primarul a refuzat-o pe motiv ca programul incarcat nu-i permite sa onoreze invitatia.

Inca din anul 2007, America de Nord este gazda sarbatorii anuale intitulate Ziua Topless, o manifestare organizata cu scopul de a promova egalitatea de drepturiintre barbati si femei. In aceasta zi, femeile renunta la sutiene si merg dezbracate in locuri publice, in semn de protest pentru faptul ca barbatilor le este permis sa iasa pe strada, fara tricouri. Cei care au initiat aceasta forma de protest sunt adeptii UFO(Unidentified Flying Object) cunoscuti sub numele de “The Raelians”. In timp ce femeile isi vor dezveli sanii, barbatii isi vor acoperi sfarcurile cu banda adeziva. Adeptii festivitatii sustin ca gestul lor transmite si un alt mesaj, cel al egalitatii intre sexe. Un rol important in promovarea sarbatorii l-a avut activista Phoenix Feeley, care in 2007 a castigat procesul impotriva autoritatilor newyorkeze. Femeia a fost arestata pentru ca a si-a aratat sanii in spatii publice.

 

Sursa: blastingnews