Video interzis minorilor! Cel mai porno filmuleț de pe Facebook și YouTube

Filmuletul de mai jos este cea mai pura dovada ca imaginatia o poate lua razna atunci cand este pusa la incercare. “BUBBLE PORN” este un videoclip mai mult decat incitant, care a devenit senzatie pe retelele de socializare si nu numai.

“BUBBLE PORN” este o tehnica noua, prin care imaginile par ceea ce nu sunt in realitate si starnesc astfel imaginatia barbatilor. Practic, cu ajutorul Photoshopului, se monteaza bule strategice in diferite zone ale fetelor in bikini, iar acestea par a fi dezbracate.

Citeste si: VIDEO INCREDIBIL. CE II FACE ACEST TANAR UNEI FETE MOARTA DE BEATA!

Acum, un internaut a realizat si un videoclip “BUBBLE PORN”, un fel de parodie care reuseste sa starneasca interesul si sa adune like-uri si vizualizari pe Facebook sau Youtube.

Creat de HelloDenizen, “BUBBLE PORN” prezinta o serie de imagini excitante, in spatele carora se ascunde altceva decat vor ele sa induca. In realitate, modelele din clip fac tot felul de activitati care nu au nici o legatura cu sexul, insa bulele plasate strategic pe ecran schimba cu totul perceptia. Atentie, filmul de mai jos este INTERZIS MINORILOR!

ACESTE FETE AU ORGASM IN TIMP CE CANTA! VIDEO INTERZIS MINORILOR

Sursa foto: youtube.com