VIDEO JANDARMII ROMANI din Afganistan isi COLINDA compatriotii

JANDARMII ROMANI dislocati in AFGANISTAN transmit camarazilor din tara si tuturor compatriotilor “LA MULTI ANI” cu ocazia SARBATORILOR DE IARNA printr-un clip in care sunt imagini cu activitatile lor din 2015 pe fondul sonor al unui colind.

Potrivit unui comunicat transmis joi Agerpres, Jandarmeria Romana este reprezentata, in prezent, in tari precum Afganistan, Haiti, Congo, Mali, Ucraina, Georgia, Statele Unite ale Americii si Italia.

In 2015, Jandarmeria Romana a detinut presedintia Jandarmeriei Europene, iar anul viitor va conduce Asociatia Fortelor de Politie si Jandarmerie cu Statut Militar Europene si Mediteraneene (FIEP).

“Participarea la misiuni executate in afara teritoriului national constituie o prioritate pentru Jandarmeria Romana, atat pentru indeplinirea obiectivelor de politica externa ale Romaniei in relatia cu partenerii nostri internationali, cat si pentru asigurarea unui nucleu robust de personal cu experienta in mediul international, care sa contribuie astfel la consolidarea institutiei in plan intern”, precizeaza comunicatul de presa.

Sursa foto: comunicare.jandarmeriaromana