VIDEO JOJO DAN, DEMOLAT de KELL BROOK! ROMANUL a ABANDONAT dupa 4 RUNDE

ION IONUT, alias JO JO DAN (33 de ani, 34 de victorii, 3 infrangeri, 18 KO), a pierdut la “Motorpoint Arena” din Sheffield meciul cu KELL BROOK (28 de ani, 34 de victorii, 0 infrangeri, 22 KO). Pugilistul britanic și-a aparat centura IBF la categoria semimijlocie.

JOJO DAN a incasat o bataie crunta in meciul pentru titlul mondial IBF la categoria semimijlocie. A fost pus de 4 ori la podea de detinatorul centurii, britanicul KELL BROOK, asa ca antrenorii au abandonat lupta imediat dupa runda a patra.

DESFASURAREA MECIULUI: (In video inregistrarea integrala a partidei dintre JO JO DAN si KELL BROOK incepe de la minutul 09.00)

Runda 1

JO JO DAN incepe in ofensiva, nu ezita sa atace. KELL BROOK incearca o directa de stanga, dar nimereste bratul sportivului nostru. JO JO DAN incaseaza patru lovituri la rand ale britanicului.

Runda 2

JO JO DAN cade dupa o lovitura a lui KELL BROOK si este numarat. Sportivul nostru continua, dar primeste o noua lovitura in plina figura si e din nou numarat. Rezista greu atacurilor britanicului. JO JO DAN  face eforturi sa ramana in picioare si sa incheie repriza.

Runda 3

KELL BROOK loveste din nou in plin si JO JO DAN are probleme mari. E asediat si nu are nicio replica. KELL BROOK e foarte ofensiv si incearca sa incheie meciul repede. O noua serie de pumni a britanicului si JO JO DAN e salvat de gong.

Runda 4

JO JO DAN  incepe mai decis aceasta runda. Incaseaza insa o dreapta fulgeratoare din partea lui KELL BROOK, dar rezista. O noua serie a britanicului, JO JO DAN cade si e din nou numarat. Se ridica si continua lupta. In ultima secunda a reprizei incearca sa loveasca, dar cade si e din nou numarat de arbitru. Antrenorii lui JO JO arunca prosopul si este final de meci pentru pugilistul nostru.

300.000 de euro a fost bursa romanului JO JO DAN, cea mai mare din cariera sa de profesionist.

Sursa foto si video: youtube.com