VIDEO. Julia Roberts, LOVITA in fata, in direct la TV! REACTIA vedetei!

Actrita JULIA ROBERTS a fost invitata la una dintre cele mai cunoscute emisiuni de entertainment de peste Ocean, “The Tonight Show”, prezentata de JIMMY FALLON.

Dupa ce a transformat-o pe Halle Berry intr-o “roata pentru hamsteri” si i-a luat un interviu lui Morgan Freeman in timp ce acesta din urma inhalase helium, JIMMY FALLON a mai adaugat o celebritate la colectia sa de “victime”.

Citeste si: PREMIILE OSCAR 2014: UN SELFIE POSTAT PE TWITTER IN TIMPUL GALEI A INTRAT IN ISTORIE. VEZI DESPRE CE ESTE VORBA. FOTO

JULIA ROBERTS a fost invitata in ultima emisiune a simpaticului prezentator. FALLON i-a propus actritei n varsta de 46 de ani sa joace un joc amuzant, in care fiecare dintre cei il loveste pe celalalt in fata cu o minge gonflabila si apoi se uita la filmarile in slowmotion.

JULIA a acceptat bucuroasa provocarea lui JIMMY FALLON, iar rezultatul a fost un moment amuzant, atat pentru cei doi protagonisti, cat si pentru spectatorii emisiunii. Totusi, prezentatorul a anuntat ca vor fi trei serii de lovituri, insa doar doua au fost aratate.

Asta pentru ca la ultima aruncare, prezentatorul tv a lovit-o destul de tare pe JULIA ROBERTS. FALLON si-a cerut scuze non-stop, insa actrita a gasit momentul destul de amuzat si chiar a glumit pe seama lui atunci cand a privit reluarea cu incetinitorul.

TOPUL CELOR MAI DE INCREDERE VEDETE: TOM HANKS ESTE PE PRIMUL LOC

Sursa foto: youtube.com