VIDEO JULIA ROBERTS S-A SARUTAT, in direct, CU DAVID LETTERMAN: TE IUBESC!

DAVID LETTERMAN va parasi curand emisiunea “Late Show”, asa ca spuma vedetelor a fost lasata pentru ultimele show-uri. Cum deja s-a intrat pe linia de “finish”, invitata a fost, joi seara, JULIA ROBERTS.

JULIA ROBERTS a venit in emisiune pentru a 26-a oara si s-a achitat cu brio de un obicei: acela de a-l saruta pe DAVID LETTERMAN pe buze, informeaza Gossip Cop.

CITESTE SI: Cum arata copiii celor mai faimoase vedete de la Hollywood – poze in articol 

In emisiune au fost aratate saruturile dintre cei doi din trecut, cinci la numar, dupa care prezentatorul s-a ridicat, i-a luat delicat mana, iar ceea ce urmat nu a mai surprins pe nimeni, fiind aproape un gest normal. De altfel, si JULIA ROBERTS a afirmat, dupa ce DAVID LETTERMAN i-a luat mana: “Stiu unde duce asta”.

Sarutul, unul apasat, care a durat mai multe secunde, a fost urmat de cateva cuvinte rostite de JULIA ROBERTS, cu lacrimi in ochi: “DAVID LETTERMAN, te iubesc si iti multumesc pentru toata bucuria, rasul si replicile inteligente pe care ni le-ai adus in 33 de ani”.

CITESTE SI: DEZVALUIRE BOMBA ILIE NASTASE a lasat-o GRAVIDA pe celebra DIANA ROSS 

Replica lui DAVID LETTERMAN nu s-a lasat asteptata: “Te iubesc, iti multumesc”. Dupa ce a anuntat o pauza de publicitate, DAVID LETTERMAN a putut fi auzit spunand la urechea JULIEI ROBERTS: “A fost chiar distractiv”. Ultimul show cu DAVID LETTERMAN la pupitru este programat pentru 20 mai.

Sursa foto si video: youtube.com