VIDEO MARIAN VANGHELIE a dezvaluit motivul pentru care PONTA l-a exclus pe GEOANA din PSD

Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5, a declarat, duminica seara, in emisiunea ”Actualitatea Romaneasca” difuzata de postul B1 TV, ca Mircea Geoana a fost exclus din PSD deoarece putea candida la functia de premier, iar pe el pentru ca voia sa ii ia locul lui Liviu Dragnea.

”Pe Geoana de ce l-a dat afara? Traim in niste filme de desene-animate. Isi dau seama ca au pierdut urat de tot. Ii deranjeaza dl Iliescu ca ar putea avea un cuvant de spus la Congres. Au spus ca ma exclud pentru ca am dat o declaratie cu o saptamana inainte. El dandu-si seama ca nu va mai ocupa functia de premier si presedinte i-a fost frica ca o sa vina Iohannis si o sa zica sa dea un premier. Si i-a fost frica ca o sa fie nominalizat Geoana”, a declarat Vanghelie.

CITESTE SI: MARIAN VANGHELIE, de neoprit: PONTA – un las, DRAGNEA – un mascarici! 

”Erau 2 posibilitati: Geoana si Ioan Rus, oameni cu experienta. Nu se compara Geoana si Rus ca experienta cu Victor Ponta. Au existat aceste posibilitati uitandu-ma la ultimele declaratii. El a declarat ca isi da demisia daca se cere un alt premier din PSD dupa ce l-a dat afara pe Geoana”, a mai spus edilul.

”Minte, a cautat o motivatie sa ne dea pe noi afara. De Robert Negoita nu au mai zis nimic. Problema eram eu. Eu i-am spus ca voi candida pe functia lui Liviu Dragnea. Am mai candidat pentru aceasta functie si am obtinut cele mai multe voturi”, a precizat Vanghelie.

CITESTE SI: VIDEO MEMORABIL. Ponta in fata lui BASESCU: MIAU, MIAU! 

”Vreau sa arat cat de mult minte acest baiat Victor Viorel Ponta. S-a creat o stare de dictatura copilareasca, prosteasca. Daca spui ceva, te da afara”, a explicat el. Marian Vanghelie a anuntat ca toti consilierii Sectorului 5 isi vor da demisia din PSD.

De asemenea, edilul a acuzat PSD-ul de proasta organizare a alegerilor din diaspora. Potrivit acestuia, motivul a fost ca daca ”ar fi dat drumul la vot in diaspora, ar fi pierdut. Si si-au asumat acest risc”.

Sursa foto si video: jurnalul.ro, youtube.com