VIDEO MEL GIBSON se insoara! Iata cum arata viitoarea mireasa si cat de flexibila e!

Dupa mai multe esecuri in dragoste, Mel Gibson se pare ca in sfarsit si-a gasit dragostea si este pregatit sa mearga din nou la altar.

Viitoarea mireasa, pe nume Rosalind “Rosey” Ross, este o scenarista si campiona mondiala la gimnastica ecvestra si e mai tanara cu 35 de ani decat celebrul actor. Cei sapte copii ai actorului, cu varste cuprinse intre 16 si 34 de ani, sunt incantati de noua lor mama vitrega, insa isi roaga tatal sa nu faca imprudenta de a se casatori fara sa faca un contract prenuptial pentru a-si proteja averea de 425.000.000 de dolari. „Copiii lui Mel sunt incantati de faptul ca Rosey este noua iubire a tatalui lor, insa il sfatuiesc sa semneze un act prenuptial. Ei sunt ingrijorati ca tatal lor extrem de impulsiv e atat de indragostit incat e in stare de orice sa-si duca noua iubita la altar. Ei vor sa se asigure ca Mel isi va proteja averea”, a declarat un prieten apropiat al actorului. Gibson s-a despartit de fosta lui sotie Robyn Moore in 2006 si au divortat in 2011 dupa o casnicie de 30 de ani, fiind unul dintre cele mai scumpe divorturi de la Hollywood. Actorul a inceput apoi o relatie cu rusoiaca Oksana Grigorieva, care i-a adus pe lume o fetita.

CITESTE SI: LAURA COSOI se MARITA! Cati invitati vor veni, unde va fi si ce dorinte are mireasa! 

Rosalind Ross este o tanara de doar 24 de ani, o scenarista angajata recent la firma de productie pe care o detine Gibson. Campioana mondiala la acrobatii pe cal, aceasta l-a cucerit pe actor intr-o vacanta din Costa Rica. Cei doi sunt impreuna de cateva luni si Mel e indragostit ca la 20 de ani de frumoasa tinerica, dupa cum spun apropiatii.

CITESTE SI: BIANCA DRAGUSANU, din nou in bratele lui VICTOR SLAV! Dovada este AICI

 Sursa libertatea