VIDEO MELODIA DEDICATA ELIBERARII LUI GIGI BECALI

Fanii lui GIGI BECALI au realizat o piesa dedicata eliberarii acestuia intitulata “GIGI BECALI – M-am rugat”. Versurile cantecului sunt cu tenta religioasa, exact pe placul LATIFUNDIARULUI din PIPERA.

GIGI BECALI nu este singurul care sta ca pe ghimpi in aceste zile in asteptarea datei de 31 martie, momentul cand are mari sanse sa fie ELIBERAT CONDITIONAT. Simpatizantii lui GIGI BECALI nu mai au nici ei rabdare si au trecut la fapte, convinsi ca ”Razboinicul Luminii” va iesi din puscarie.

”S-a intamplat minunea despre care vorbeati, ca sa-l marturisesc pe Hristos”, M-am rugat, Iisuse Hristoase, Imparatul Lumii”,  ”Nu vreau sa-l vad pe Dracu” sau ”Luam tamaia”, sunt cateva dintre versurile hit-ului intitulat ”Gigi Becali – M-am rugat”.

GIGI BECALI a fost condamnat in ”Dosarul schimbului de terenuri cu Armata”, ”Dosarul sechestrarii de persoane” si in ”Dosarul valiza”. In total, finantatorul Stelei are de executat 3 ani si 6 luni de inchisoare.

GIGI BECALI ar putea fi eliberat conditionat gratie comportamentului ireprosabili pe care il are in spatele gratiilor.

GIGI BECALI a scris doua carti (n.r. – ”Muntele Athos, patria Ortodoxiei” si ”Becali si Steaua”) si lucreaza de zor la al treilea volum (n.r. – ”Becali, Parlamentul Europei si Parlamentul Romaniei”).

Sursa video: youtube.com