VIDEO MEMORABIL. Ponta in fata lui BASESCU: MIAU, MIAU!

Marian Vanghelie, proaspat exclus din PSD de Victor Ponta si Liviu Dragnea, a inceput sa dea din casa, suparat de decizia luata “pe nedrept” si “ca o executie”, dupa cum chiar el a declarat. Invitat intr-o emisiune televizata, Vanghelie si-a amintit cat de docil era Victor Ponta pe langa Traian Basescu, altfel spus ii da dreptate sefului statului care dezvaluia, inainte de alegeri, ca premierul este un adevarat pisicut cand se afla la Cotroceni.

Astfel, Marian Vanghelie a dezvaluit, in emisiunea Jocuri de Putere de la Realitatea TV, cum facea Victor Ponta pe pisicutul pe langa Traian Basescu pentru a fi numit ministru al Justitiei:

Citeste si: DEZVALUIRI INCENDIARE. ADEVARUL DESPRE EXCLUDEREA LUI VANGHELIE

„Stiti ca in timpul in care noi faceam discutiile cu PDL, cand am fost la guvernare, Ponta s-a dus acasa sau la Traian Basescu la birou si l-a rugat si s-a umilit sa il puna ministrul Justitiei. si ati vazut si pozele, asa sunt, asa face, asa face cu toata lumea: MIAU, MIAU, MIAU. A zis bine presedintele, pisicut”, a povestit cu haz primarul Sectorului 5.

Citeste si: ADRIAN SARBU DETINE UN FILM CARE AR PUTEA ARUNCA IN AER ROMANIA

Puteti vedea momentul la minutul 2.47:

 

Amintim ca Marian Vanghelie, Mircea Geoana si Dan Sova au fost exclusi din PSD, joi, in urma sedintei CExN. Daca Dan Sova si-a acceptat pedeapsa, iar Mircea Geoana a fost retinut in declaratii, Marian Vanghelie a atacat conducerea partidului.

Eu n-am apucat sa fiu membru in PC, dar daca acei oameni vedeau mascarada de la noi din sala, nu le venea sa creada. Daca ne apropiem de Congres, avem contracanditati? Trebuie sa ii eliminam si cautam motive. Am fost dat afara ca si cum nu stiu ce as face eu cu Mircea Geoana. Ei aveau o legatura cu Geoana sa nu candideze presedinte, eu sa nu candidez presedinte executiv.

Le-a fost teama pur si simplu. Ponta si Dragnea, cum se pacalesc si cum se mint unul pe altul. Ponta crede ca o sa scape de Dragnea, ca o sa aiba probleme penale. Dragnea crede ca tara nu o sa-l mai vrea pe Ponta.

Mi-am facut cruce. Cum sa ma dati afara dupa 20 de ani. Plec eu. Ion Iliescu s-a comportat ca un lider, a avut grija de Ponta ca de un copil. Singurul care a incercat sa-l opreasca. In curand o sa-l dea si pe Iliescu afara, vedeti declaratia lui Ghita. (…) Crede ca a scapat de mine? Avem multi lideri in Parlament, oameni grei. Daca pleaca vreo 50-60 de parlamentari, Ponta pleaca acasa. Eu cred ca pana de Paste il da strada afara. Acest vot trebuie considerat ca o revolutie.”, a mai spus Marian Vanghelie, la Realitatea TV.