VIDEO. MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 MARTIE 2015. Revedere Elly – Cristian

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 MARTIE 2015.  Daca ati ratat MPFM din 30 martie 2015, MONDONEWS va prezinta un scurt rezumat. 

Relatia dintre Petru si Ana a inceput cu multe ezitari spre deosebire de cea a Lauricai cu Nicolae care parea o poveste de dragoste cu final fericit. Treptat ambele relatii au inceput sa se raceasca si sa intampine obstacole parca imposibil de trecut.

Facand abstractie de cuplurile pe care le-au format in competitie, Petru si Laurica au stat la aceeasi masa si s-au privit ochi in ochi dornici sa se descopere unul pe celalalt. Petru: “Simt nevoia sa o sarut pe Ana, dar nu imi mai doresc o relatie cu ea! M-am apropiat de Laurica pentru a vedea ce reactie are Ana si pentru a nu mai fi votata sa ramana in casa.” Petru si Laurica au fost din ce in ce mai apropiati in ultima perioada, iar atingerile dintre cei doi din ce in ce mai intense.

Nicolae: “Toata lumea spune ca eu nu sunt barbat, dar Petru dupa ce a facut gesturile astea este barbat?” Petru: “Astazi, la cumparaturi, au venit sustinatorii la mine si mi-au zis: daca nu e Ana sa nu fie nimeni, tu nu te potrivesti cu Laurica! Doamna Ana a zis ca i-am facut ochi dulci Andradei dupa ce Radu a plecat!”

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 MARTIE 2015.Vizita matusii Anei in casa a fost un prilej bun pentru a discuta despre tatal ei.

Andrada si Radu au avut parte de multe emotii la Finala Saptamanii trecute. Pentru prima data de cand Radu a sarit gardul, el si iubita lui au fost aproape unul de celalalt.

Revederea dintre Radu si Andrada, respectiv Cristian si Elly a avut loc, pentru prima data dupa ce cei doi baieti au sarit gardul.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 MARTIE 2015.Lipsa lui Cristian si reprosurile primite din partea mamei lui Elly l-au facut pe Marian sa cedeze.

Matusa lui Nicolae: “De cand l-am vazut prima oara pe Cristian, mi-a lasat impresia ca este posedat!”

Sursa video: youtube.com

 

Sursa foto: facebook.com

Sursa text: mireasapentrufiulmeu.org