MITICA DRAGOMIR, gafa antologica la un post de televiziune. Vezi VIDEO

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), MITICA DRAGOMIR, a fost, in urma cu cativa, protagonistul unei gafe fabuloase care s-a petrecut in direct la un post de televiziune.

Momentul savuros s-a produs la GSP TV, intr-o emisiune moderata de Ovidiu Ioanitoaia. Invitat in studio, “Oracolul din Balcesti” a ajuns abia la jumatatea emisiunii, microfonul fiindu-i montat in direct. Potrivit WowBiz, Victor Becali, prezent si el in studio, a inceput sa-l tachineze pe MITICA DRAGOMIR pentru faptul ca a intarziat. Numai ca fostul presedinte al LPF nu a crezut ca este in direct, fiind convins ca este in pauza publicitara.

Citeste si: Procurorii au pus sechestru pe trei imobile care apartin lui Dumitru Dragomir. DETALII

“Ai grija ce zici, Mitica, suntem in direct”, i-a spus Becali lui Mitica. “Oracolul din Balcesti” a crezut ca glumeste, moment in care a facut marea gafa. “Si daca suntem in direct mi se rupe p..a”, a comis-o DRAGOMIR.

Cunoscut drept unul dintre cele mai “picante” personaje din fotbalul romanesc, MITICA DRAGOMIR a mai avut, in ultimii ani, momente savuroase care s-au petrecut in direct. Nu de putine ori “Oracolul din Balcesti” a intrat in scandal cu GIGI BECALI, dar si cu alti patroni de cluburi, cu care s-a “porcit” ca la usa cortului.

Gafa petrecuta in studioul GSP TV o puteti vedea AICI.