VIDEO. Miracolul pe care l-au vazut toti! S-a TREZIT la VIATA la propria INMORMANTARE

MIRACOL sau stiinta? O inregistrare postata recent pe Youtube prezinta momentul in care o FETITA in varsta de numai trei ani, declarata MOARTA de autoritati, a “INVIAT” la propria inmormantare. Oamenii cred ca au asistat la un MIRACOL.

Nu le-a venit sa creada cand a “INVIAT” sub ochii lor! FETITA, din Zamboanga del Sur, Filipine, a fost declarata DECEDATA vineri, la ora noua dimineata, informeaza editia electronica a cotidianului britanic Metro.

Initial, mentioneaza cotidianul Philippine Star, fetita a ajuns la spital dupa ce timp de mai multe zile a fost cuprinsa de o “febra severa”. Medicii de aici au confirmat ca micuta nu mai prezenta puls si le-au spus parintilor sa se pregateasca pentru inmormantare.

Citeste si: DESCOPERIRE MACABRA IN FOTOGRAFIILE DE FAMILIE: “E O FETITA MOARTA!”. GALERIE FOTO

Sambata, o zi mai tarziu, la ora 13, copilul era pregatit pentru a fi inmormantat. Numai ca lucrurile au luat o intorsatura neasteptata. In timp ce era in sicriu, s-a intamplat ceva care i-a lasat pe toti fara cuvinte si le-a produs o bucurie neasteptata! Cineva a observat ca FETITA s-a miscat si a revenit la viata.

Potrivit sursei citate, oamenii au inceput sa filmeze cu telefonul mobil atunci cand preotul se pregatea sa ii dea ultima binecuvantare. Tocmai atunci, copilul a miscat capul si si-a deschis ochii brusc.

Din pacate, potrivit Mirror, bucuria parintilor a fost de scurta durata, deoarce fetita a ramas fara suflare si a fost declarata moarta inca o data. Un doctor a consultat-o amanuntit si nu a putut detecta nici un semn de viata.

FOTO SOCANT. VIATA UNEI FETITE DE DOI ANI, ALATURI DE PARINTII EI DEPENDENTI DE DROGURI. VIDEO

Sursa foto si video: youtube.com, kvennabladid.is