VIDEO. Momentul SOCANT in care un oras este inghitit de tsunami!

Camerele de supraveghere din Japonia au surprins imagini terifiante din momentul in care celebrul TSUNAMI a maturat totul in cale, in anul 2011. Pe imagini se poate vedea cum VALURI URIASE distrug totul in calea lor, iar oamenii fug speriati pentru a-si salva viata.

CUTREMURUL din Japonia in luna martie 2011 a provocat un TSUNAMI devastator. Mii de oameni si-au pierdut viata, iar pagubele produse au fost enorme. Pe internet, au fost publicate imagini cu scene apocaliptice surprinse de camerele de supraveghere, care infatiseaza masini si case maturate de valuri uriase.

Citeste si: APOCALIPSA VINE MAI REPEDE DECAT CREDEAM

Pe inregistrarile video se poate vedea cum oamenii sunt surprinsi de furia apelor chiar in timp ce se afla in masini. Ei fac tot posibilul pentru a nu fi inghititi de valurile imense care distrug totul in calea lor.

Tsunami-ul devastator a lovit Japonia pe 11 martie 2011, fiind unul dintre cele mai mari dezastre naturale din istoria tarii. Valurile de peste 10 metri inaltime au fost provocate de un cutremur cu magnitudinea de 9 pe scara Richter. Bilantul catastrofei din nord-estul Japoniei s-a soldat cu peste 27.000 de morti si disparuti.

ADUCE “COMETA SECOLULUI” APOCALIPSA ?

Sursa foto si video: beforeitsnews.com, youtube.com