VIDEO. Cum se mai poate numi TATA? Ce i-a facut acest barbat propriului FIU!

Cum poti sa-i faci asa ceva unui COPIL, mai ales FIUL tau? Ne intrebam si noi ce-a fost in mintea acestui barbat, care si-a impins BAIATUL de pe rampa de SKATEBOARDING pentru ca micutul era prea speriat sa se dea cu placa. 

Filmarea surprinde momentul SOCANT in care un barbat din SUA isi impinge FIUL de pe o rampa de SKATEBOARDING pentru ca BAIATUL, in varsta de 6 ani, era prea speriat sa coboare.

Barbatul din imagini se numeste Marcus Crossland si se afla impreuna cu FIUL sau, poreclit Dino the Dinosaur, la parcul de SKATE din Jacksonville, Florida, relateaza Daily Star.

Citeste si: VIDEO FUNNY! JUMPY, CAINELE CARE SE DA CU SKATEBOARDUL SI FACE PARKOUR!

Vizibil speriat, pustiul ezita sa isi dea drumul pe rampa de SKATE. Probabil satul sa mai stea la discutii, TATAL BAIATULUI se intoarce si il impinge pur si simplu micut, care cade si incepe sa tipe de durere. Barbatului nici ca ii pasa, se intoarce si pleaca de parca nu s-ar fi intamplat nimic. Incidentul nefericit a fost filmat si a ajuns viral pe internet. Din cate se pare si politistii l-au vazut si urmeaza sa declanseze o investigatie.

Citeste si: VIDEO VIRAL. MOMENTUL IN CARE UN TANAR ESTE LOVIT IN FATA DE UN BOCANC IN TIMP CE ISI FACEA UN SELFIE

Potrivit administratorului parcului, Martin Ramos, este pentru prima data cand TATAL micutului se poarta asa, iar acum acesta regreta gestul iresponsabil. “A spus ca a fost prins de moment. Parea ca are remuscari pentru ceea ce a facut”, a spus Ramos.

Sursa foto si video: faithtalkministries.com, youtube.com