VIDEO. Monica Gabor a cantat la inmormantarea mamei sale o melodie religioasa

mama-monica-gabor

Mama Monicai Gabor, Veronica Bulai, a fost inmormantata, luni, intr-un cimitir de la marginea Bacaului. Monica Gabor a cantat in timpul inmormantarii mamei sale o melodie religioasa in memoria acesteia.

Cele trei surori Gabor au fost extrem de afectate de disparitia mamei lor. Dealtfel, Monica Gabor a tinut in brate, pe tot parcursul slujbei de inmormantare, portretul mamei sale.

Potrivit membrilor familiei, Monica Gabor mergea la slujbe cu mama ei inca de mica.

Sute de curiosi s-au inghesuit la inmormantare pentru a o vedea atat pe mama surorilor Gabor, cat mai ales pe Monica Gabor, cea care i-a fost sotie lui Irinel Columbeanu si acum iubita chinezului Mr. Pink. Oamenii s-au strans la Catedrala catolica Sf. Nicolae din Bacau inca de la orele diminetii.

Intre timp, tot mai multe voci spun ca Veronica Bulai ar fi fost ucisa de un blestem. Mama Monicai Gabor s-ar fi dus la Manastirea Frasinei deghizata in barbat, potrivit unor surse citate de RTV, care sustin ipoteza ca Veronica Bulai ar fi murit din cauza blestemului de la Manastirea Frasinei, potrivit caruia femeile nu au voie sa intre in acest lacas bisericesc.

Citeste aici detalii despre blestemul de la Manastirea Frasinei

Sursa foto-video: B1 TV