VIDEO VIRAL. Asa cureti o oala de CARTOFI in 50 de secunde! Metoda face furori pe internet

Fara sa stie ca FILMULETUL sau va cauza o adevarata “nebunie” pe internet, un fermier danez a aratat tuturor cum poti curata o galeata de CARTOFI in mai putin de un minut. Videoclipul este considerat a fi cel mai util din istoria internetului.

Metoda descoperita si testata cu succes de Lund Morten este atat de simpla si de eficienta, incat oricine o poate realiza. Danezul a postat recent pe pagina sa de Facebook un FILMULET care a devenit viral pe internet si care arata cum pot fi curatati CARTOFII intr-un timp foarte scurt.

Citeste si: VIDEO INCREDIBIL. CE II FACE ACEST TANAR UNEI FETE MOARTA DE BEATA!

Folosindu-se de utilaje care nu au nici o legatura cu bucataria, respectiv o bormasina, o perie de WC curata, o galeata si un furtun de gradina, fermierul danez a reusit sa curete un kilogram de CARTOFI in mai putin de un minut.

Lund Morten a montat peria de toaleta in locul burghiului si pur si simplu a spalat CARTOFII intr-o galeata. In cateva zeci de secunde CARTOFII erau curatati. Singura problema este ca intregul proces lasa in urma destul de multa apa si mizerie, asa ca e de preferat sa fie facut afara locuintei.

Clipul publicat de danez a ajuns si pe YouTube, multi dintre utilizatori afirmand ca este cel mai util clip din istoria internetului.

VIDEO ULUITOR. DOI STRAINI IL INTRERUP PE UN CHITARIST, APOI SE INTAMPLA ASTA!

Sursa foto si video: wikihow.com, youtube.com