VIDEO. O VEVERITA se lupta cu un SARPE. Ce se intampla mai departe te va uimi

Un filmulet postat pe internet te va face sa te miri de ce poate sa faca o simpatica VEVERITA. Aparent inofensiva, micuta ROZATOARE cu coada stufoasa si dinti puternici se ia la tranta cu un SARPE. Iar lupta se da pe viata si pe moarte!

Imaginile au fost filmate in Statele Unite ale Americii si surprind o adevarata lupta pentru supravietuire intre o VEVERITA si un SARPE. Desi ai fi tentat sa crezi ca simpatica ROZATOARE ar face orice sa scape din confruntarea cu temutul pradator, rolurile sunt inversate.

Citeste si: VIDEO SOCANT! CE SE INTAMPLA CAND UN ALIGATOR INCEARCA SA MANANCE UN TIPAR ELECTRIC

VEVERITA este cea care ataca cu o tenacitate iesita din comun si nu se lasa pana nu il umple de sange pe sarpele care i-a iesit in cale. Intre cele doua ANIMALE are loc o confruntare sangeroasa si la un  moment dat micuta ROZATOARE pare a fi chiar muscata de reptila. Totusi, micuta VEVERITA dovedeste un curaj iesit din comun si il musca pe SARPE de cate ori are ocazia.

Citeste si: VIDEO. ACESTA ESTE MOMENTUL CAND UN JAGUAR ATACA UN CAIMAN!

Nu se stie daca SARPELE apartine unei specii veninoase si nici daca VEVERITA l-a omorat, intrucat filmarea se termina destul de brusc. Urmareste mai jos aceasta confruntare sangeroasa dintre VEVERITA si SARPE si spune-ne parerea ta in sectiunea de comentarii de mai jos!

Sursa foto si video: youtube.com