(VIDEO) PONTA NU A RASPUNS INTREBARILOR JURNALISTILOR CU PRIVIRE LA POLITISTUL DECEDAT: POATE VORBESC IN CHINEZA

VICTOR PONTA a facut tot ce a putut pentru A EVITA UN RASPUNS pe subiectul ultimelor zile: MOARTEA POLITISTULUI BOGDAN GIGINA ce insotea COLOANA OFICIALA a vicepremierului GABRIEL OPREA.

“Imi cer mii de scuze, stiu ca dumneavoastra nu respectati niciodata regulile stabilite, eu le respect intotdeauna”, a raspuns Ponta atunci cand a fost intrebat de cazul politistului care a murit dupa ce a cazut intr-o groapa, in timp ce escorta COLOANA OFICIALA A VICEPREMIERULUI GABRIEL OPREA. (vezi Video atasat la minutul 36:10)

“Inteleg ca vorbiti ca sa va auda sefii. Am stabilit niste reguli, cu exceptia dumneavoastra toata lumea le respecta”, a replicat Ponta la insistentele reporterei Hotnews.

In acel moment, restul jurnalistilor prezenti au inceput sa il preseze pe Victor Ponta sa vorbeasca despre subiect.

CITESTE SI: FOTO HALUCINANT: EXECUTIVUL A DAT O LEGE CA SA-L SCAPE PE GABRIEL OPREA. AU GRESIT INSA ZIUA!

“AM IMPRESIA CA VORBESC IN CHINEZA”, a raspuns Ponta. “Nu vreau sa evit nimic. Daca aveti intrebari pe tema pe care cred ca sunt responsabil in fata cetatenilor va raspund”, a mai spus premierul inainte de a incheia transmisia pe YouTube.

Reamintim ca marti seara politistul BOGDAN COSMIN GIGINA in urma unui ACCIDENT CU MOTOCICLETA in timp ce deschidea COLOANA OFICIALA a vicepremierului GABRIEL OPREA. Potrivit mai multor surse,nu a fost prima data cand Oprea a folosit in scop personal coloana oficiala. 

Astazi politistul a fost ingropat la CIMITIRUL GHENCEA. Politia a deschis o ancheta cu privire la acest deces. Daca se va considera faptul ca Gabriel Oprea folosea in scop personal coloana oficiala, atunci acesta ar putea fi pus sub acuzatie pentru ABUZ IN SERVICIU. 

Sursa foto: enational