VIDEO / PREDICTII INCREDIBILE ale unui magician despre Campionatul Mondial ! Toate s-au adeverit

Magicianul Dynamo, unul dintre cei mai celebri din Marea Britanie a lasat pe toata lumea cu gura cascata dupa ce trei predictii despre Cupa Mondiala, facute inaintea turneului final, s-au adeverit.

Magicianul Dynamo s-a inregistrat inaintea startului Campionatului Mondial, prezicand trei momente importante ale turneului final din Brazilia. El a luat CD-ul, l-a impachetat si l-a predat celor de la Sky Sports in urma cu doua saptamani. Acum, dupa ce Cupa Mondiala 2014 s-a incheiat, magicianul a revenit la postul britanic pentru a demonstra ca a avut dreptate.

Citeste si: Echipa ideala de la Campionatul Mondial, cu cinci jucatori de la nationala Germaniei, dar fara Messi

Iata ce a prezis acesta:

– “Un star mondial se va accidenta grav. Fie Ronaldo, Neymar sau Messi. Va fi o accidentare la spate care le va incheia turneul.” – Brazilianul Neymar s-a accidentat grav in meciul impotriva Columbiei, cand a fost lovit in spate de un adversar. Jucatorul a ajuns de urgenta la spital si nu a mai putut evolua pentru nationala sa.

– “Finala se va disputa intre o echipa din Europa si una din America de Sud. Italia sau Germania vor jyca impotriva Argentinei.” – Finala Cupei Mondiale 2014 a fost Argentina – Germania.

Citeste si: CAMPIOANA LUMII A AJUNS ACASA! Nationala Germaniei, intampinata de jumatate de milion de suporteri – GALERIE FOTO

– “In minutul 113, cel mai tanar fotbalist de pe teren va marca unicul gol si va spulbera sperantele Argentinei.” – Neamtul Mario Gotze a marcat singurul gol al finalei Cupei Mondiale 2014 in minutul 2014.