VIDEO. Primele imagini din magazinul evreiesc unde Coulibaly a ucis 4 oameni

VIDEO. Primele imagini din magazinul evreiesc unde Coulibaly a ucis 4 oameni

Au aparut primele imagini din interiorul magazinului evreiesc, unde Amedy Coulibaly a ucis 4 persoane si a luat 17 ostatici. Publicatia Daily Mail a difuzat, in editia online de miercuri, imagini din interiorul magazinului evreiesc din Paris, unde Amedy Coulibaly, in varsta de 32 de ani. In imagini se vede cum acesta ameninta cu arma si cere deconectarea camerelor de supraveghere, iar pe jos se vad intinse mai multe cadavre.

Tot in imaginile prezentate de Daily Mail se observa un carucior de copii abandonat intre rafturi si in cadru apare la un moment dat si teroristul Coulibaly imbracat cu o vesta antiglont, amenintand cu arma un angajat al magazinului. Abia dupa patru ore, fortele speciale franceze au reusit sa ia cu asalt magazinul si sa-l omoare pe terorist cu peste 40 de focuri de arma.

Citeste si: SITE-UL LUMINA, DETINUT DE BISERICA ORTODOXA ROMANA, SPART DE HACKERI: NU EXISTA ALT DUMNEZEU IN AFARA DE ALLAH, IAR MAHOMED ESTE TRIMISUL LUI ALLAH

Coulibaly era un apropiat al fratilor Kouachi, care, simultan, erau inconjurati de politie intr-o tipografie din Dammartin-en-Goele, la circa 30 de km nord-est de Vincennes.

Membrii fortelor speciale franceze implicati in operatiune de vineri de eliberare a ostaticilor luati in magazinul kosher Hyper Cacher de catre Amedy Coulibaly relateaza ca deja munceau de peste 50 de ore fara oprire inaintea raidului, ca intr-un final au intrat in forta in magazin si ca au tras peste 40 de gloante in atacator, relateaza The Telegraph. 

Citeste si: INREGISTRARE NOUA CU TERORISTII DE LA CHARLIE HEBDO DUPA ATAC. VIDEO