VIDEO PROTEST de 1 MAI la GUVERN. ACTIVISTII, luati pe sus de JANDARMI

 Un protest organizat de activistii organizatiei Militia Spirituala la Bucuresti, in fata sediului Guvernului, a fost oprit rapid de jandarmi. Protestatarii, care cereau “drepturi pentru angajatii umiliti”, spun ca au fost brutalizati de fortele de ordine, informeaza Realitatea TV. 

Nu toti romanii s-au relaxat de 1 Mai. Mai multi tineri au fost luati pe sus de jandarmi dupa ce au manifestat prin odihna in fata Guvernului. Ei au protestat fata de nerespectarea promisiunilor actualei guvernari de modificare a Codului Muncii.

 Tinerii au venit cu bannere pe care scria: “Nu vrem mici, ci drepturi pentru angajatii umiliti”. Ei au adus sezlonguri, cocktailuri si umbrelute. Protestul prin relaxare a durat insa putine minute. Jandarmii i-au bagat cu forta in duba motivand ca protestul se desfasoara intr-o zona de siguranta.

CITESTE SI: GREVA GENERALA in ADMINISTRATIA LOCALA. Liderii sindicali vor merge la COTROCENI

 “Protest de 1 mai impotriva nerespectarii promisiunilor actualei guvernari de a modifica Codul Muncii.Un performance artistic marca Militia Spirituala sub sloganul: ”Nu vrem mici, ci drepturi pentru angajatii umiliti!”.

 Activistii care au ales sa celebreze ziua de 1 mai reamintind actualei guvernari ca nu si-a respectat promisiunea de a modifica Codul Muncii si comemorand victimele protestelor din Chicago din 1886 au fost brutalizati de fortele de ordine, desi protestul lor a fost unul foarte pasnic, dusi cu duba si amendati”, au anuntat pe pagina de Facebook protestatarii.

CITESTE SI: GREVA GENERALA, joi, in PRIMARII si CONSILII JUDETENE 

Sursa www.realitatea.net