VIDEO PROTEST INCENDIAR IN CAPITALA! Un TAXIMETRIST si-a incendiat MASINA

Un taximetrist din Capitala a fost dus la audieri si pus sub urmarire penala dupa ce si-a incendiat masina si a lasat-o sa arda pe un bulevard din zona Obor, suparat pentru ca a fost amendat de politia rutiera, anunta surse din randul politistilor, citate de Mediafax.

Un barbat din Capitala, sofer de taxi, a fost ridicat de politistii de la Sectia 7 Politie si dus la audieri fiind pus sub urmarire penala dupa ce si-a incendiat masina de serviciu, joi la pranz, pe bulevardul din fata magazinului Obor, au declarat surse din randul politistilor.  

CITESTE SI: BUCURESTI: BATAIE CA-N FILME PE RITMURI DE MANELE IN TRAMVAIUL 41! – VIDEO

Potrivit acestora, barbatul este acuzat de distrugere calificata, tulburare si infractiuni la regimul rutier. Joi, in jurul pranzului, taximetristul si-ar fi dat foc la masina de serviciu si a lasat-o sa arda, in trafic, blocand astfel circulatia pe o banda. 

Dupa incendiere a parasit zona si a fost gasit in locuinta unei alte persoane de unde a si fost dus la sectie. Barbatul le-ar fi povestit politistilor care l-au ridicat ca gestul l-a facut de suparare dupa ce fusese amendat de Brigada Rutiera. 

Oficiali din cadrul Brigazii Rutiere a Capitalei au declarat pentru Mediafax ca soferul de taxi nu avea autorizatie de functionare emisa de primarie. Pentru neregulile gasite, soferul a fost sanctionat contraventional cu 4.000 de lei si i-au fost ridicate placutele de inmatriculare.

Sursa video: youtube