SIMONA HALEP si punctul care a ridicat arena in picioare! VIDEO

SIMONA HALEP va juca astazi SEMIFINALA la Roland Garros impotriva nemtoaicei Andrea Petkovici. Pana sa ajunga aici, Simona a facut un meci electrizant in fata rusoaicei Svetlana Kuznetova.

Partida dintre SIMONA HALEP si Kuznetova a durat o ora si 19 minute, timp in care Simona a reusit cateva miscari incredibile pe teren, la capatul unor actiuni senzationale.

HALEP a inceput meciul cu un break, apoi si-a fructificat serviciul si a dus scorul la 2-0. Kuznetova a revenit si a egalat, 2-2, insa romanca a castigat patru ghemuri la rand si a incheiat setul cu 6-2 in 33 de minute.

Citeste si: SIMONA HALEP ESTE SUSTINUTA DE JUCATORII NATIONALEI DE FOTBAL A ROMANIEI. FOTO

Dupa primul set, Kuznetova a cerut time out medical, pentru o accidentare la coapsa stanga.

Al doilea set a inceput foarte echilibrat, tot cu rusoiaca la serviciu. HALEP a ratat o minge de break, apoi Kuznetova a reusit sa castige ghemul. HALEP a intampinat si ea dificultati in a-si fructifica avantajul serviciului, dar a reusit sa egaleze, 1-1.

SIMONA a obtinut un break in ghemul 3, inca unul la 3-1, dar imediat si-a pierdut serviciul, scorul devenind 4-2. Aici,HALEP a reusit sa castige un punct cu adevarat senzational. Romanca a recuperat o minge la fileu si a ridicat asistenta in picioare.

Vezi mai jos un filmulet cu cele mai bune reusite ale SIMONEI HALEP, inclusiv acel punct spectaculos (min. 1.32). 

ROLAND GARROS 2014: SIMONA HALEP, LA CEL MAI IMPORTANT MECI DIN CARIERA. LIVE TEXT PE MONDO NEWS!

Sursa foto si video: tirgumureseanul.ro, youtube.com