VIDEO. REACTIA unei prezentatoare tv dupa ce afla in direct ca prietenul ei s-a SINUCIS!

Meseria de PREZENTATOR TV este una frumoasa, insa, uneori, poate fi extrem de neplacuta. Este si cazul unei jurnaliste din Taiwan, care afla, in timp ce transmitea in direct buletinul de stiri, ca prietenul ei s-a SINUCIS.

Lee Chingyu, PREZENTATOARE de stiri la televiziunea taiwaneza Next TV News, abia se poate abtine sa nu izbucneasca in lacrimi atunci cand realizeaza ca subiectul stirii pe care o citeste de pe promter este prietenul ei jurnalist care s-ar fi SINUCIS, informeaza Metro.co.uk.

Citeste si: ACEASTA INREGISTRARE DE BORD DIN RUSIA TE VA SOCA. VIDEO

Atunci cand ii citeste numele lui Erich Shih (46 de ani), tanara constientizeaza despre ce este vorba si se abtine cu greu sa nu planga. Vocea i se subtiaza pe masura ce trebuie sa citeasca stirea in continuare, insa profesionalismul de care da dovada este unul remarcabil:

“Va prezentam acum o stire de ultima ora. Erich Shih, Prezentator de stiri la CtiTV, a fost gasit mort in locuinta sa. Se pare ca barbatul s-a SINUCIS, politia gasindu-l cu o punga de plastic pe cap. Nu a fost gasit nici un bilet de adio.”, le-a transmis Lee Chingyu telespectatorilor sai.

DESCOPERIRE MACABRA IN FOTOGRAFIILE DE FAMILIE: “E O FETITA MOARTA!”. GALERIE FOTO

Sursa foto si video: youtube.com