VIDEO: REGELE CIOABA a VRUT OUA de DINOZAUR dar nu a gasit pe INTERNET!

DORIN CIOABA, regele rromilor, a vrut cu ocazia Sarbatorilor Pascale sa puna pe masa ceva inedit. Astfel, CIOABA si-a cumparat oua de strut si le-a vopsit cu un trafalet sfintit. Liderul rromilor a marturisit ca ar fi vrut oua de dinozaur dar nu a gasit ‘pe tot internetul’!.

“Pentru prima oara o sa avem pe masa de Pasti oua de strut. M-am gandit ca la masa regelui trebuie sa fie cele mai mari si cele mai atractive produse. Si am cumparat unul pentru Florin si unul pentru Dorin, pentru printisorii nostri si am mai cumparat oua de prepelita. Am cautat de dinozaur, pe tot internetul si mi s-a spus ca de mii de ani n-au mai fost prin magazine”, a spus DORIN CIOABA pentru postul Romania TV.

Regele DORIN CIOABA este bucuros ca pentru prima oara alaturi de el la masa de Paste sunt si cei doi nepoti gemeni. Pentru ei a vopsit personal ouale de strut.

“A trebuit sa apelez la o tehnologie noua, dar sa ma si imprumut de la Patriarhul nostru si anume am luat trafaletul de la sfintit, pentru ca numai cu trafaletul pot sa-l vopsesc”, a declarat regele rromilor DORIN CIOABA.

 

Sursa foto si video: rtv.net