VIDEO REPORTAJ Situatia de la STEAUA analizata de englezi: CLUBUL fara NUME

Presa din Marea Britanie este foarte interesata de situatia in care a ajuns cel mai titrat club de fotbal din Romania, STEAUA BUCURESTI. Un jurnalist englez a realizat un amplu reportaj intitulat “CLUBUL fara NUME” in care analizeaza, de la fata locului, ce s-a intamplat cu gruparea din Ghencea, echipa care a ramas fara nume, emblema si palmares.

Ziaristul britanic  a vizitat stadionul Ghencea, a vorbit cu mai multi jurnalisti romani, dar si cu Angelo Niculescu si Raul Rusescu. Socat de situatia in care se afla cea mai importanta echipa din fotbalul romanesc, acesta face apel sa se gaseasca rapid o solutie.

CITESTE SI: GIGI BECALI va primi LOVITURA de GRATIE din partea ARMATEI

“Am venit aici in Romania pentru a investiga acest caz si mi-am dat seama de un lucru foarte clar. GIGI BECALI are banii, insa armata are numele si drepturile. Nu e normal ce se intampla aici, in fotbalul romanesc.

Suporterii sunt cei care sufera. Asa cum am tot spus, fara suporteri, fotbalul nu inseamna nimic. Trebuie gasita o cale de mijloc in aceasta problema, pentru binele fotbalului romanesc” sunt cele mai importante concluzii pe care le-a tras jurnalistul englez.

Sursa foto si video: youtube.com