VIDEO SA RADEM CU PSD: Social democratii din MOLDOVA NOUA au sarbatorit succesul lui PONTA!

PSD-istii din Moldova Noua au petrecut de mama focului in noaptea alegerilor castigate de Klaus Iohannis. Fara sa-si dea seama ce se intampla, social-democratii s-au grabit sa celebreze victoria lui Victor Ponta dupa primele rezultate ale exit-poll-urilor, informeaza resita.ro.

Unul dintre petrecareti a pus pe internet imagini de la chef, in speranta ca le va face in ciuda simpatizantilor PNL. Cand si-au dat seama ca era niciun motiv de bucurie, au sustinut sus si tare ca de fapt petrecerea nu era din seara alegerilor. O situatie similara cu cea din 2009, cand tot un grup de social democrati din Vrancea a petrecut inainte de anuntarea rezultatelor oficiale. La incheierea petrecerii au aflat si crudul adevar – candidatul PSD nu castigase alegerile.

Social-democratii din orasul Modova Noua s-au grabit si au sarbatorit victoria lui Victor Ponta in noaptea alegerilor, dupa ce primele exit-poluri il dadeau castigator pe liderul PSD. Astfel, mai multi PSD-isti locali in frunte cu primarul localitatii au chefuit fara sa realizeze ca viitorul presedinte ales de romani va fi Klaus Iohannis.

Unul dintre petrecareti a filmat distractia si a pus pe internet un videoclip, crezand ca le va face in ciuda simpatizantilor PNL. Numai ca situatia surprinsa este una penibila. Barbatii chefuiau in cinstea lui Ponta in timp ce se tot anunta ca alegerile au fost castigate de Iohannis.

Pentru ca au fost luati de val la petrecere, social-democratii din Moldova Noua nu au mai urmarit ce se anuntau televiziunile. Primarul din Moldova Noua, Matei Lupu a incercat sa dea o explicatie dupa ce a auzit ce s-a intamplat. ”Nu stiu cand a fost cheful ala. Nu pot sa va spun exact, dar nu a fost in noaptea alegerilor”, a spus edilul.

Sursa foto si video: resita.ro