VIDEO. Sarituri extreme de pe KL Tower din Malaezia

Sariturile de la inaltime sunt intotdeauna spectaculoase, insa cativa rideri extremi au reusit sa le transforme intr-un adevarat fenomen. Filmuletul de mai jos a avut parte de aproape sapte milioane de vizualizari si prezinta mai multi tineri care sar de pe una din cele mai inalte cladiri din Asia de sud-est.

Base Jumping este un sport extrem care implica saritura de la mare inaltime cu o parasuta. Un astfel de eveniment are loc in fiecare an la KL Tower din Kuala Lumpur Malaezia. Filmuletul de mai jos este de la concursul din 2012 si ii prezinta pe temerarii de la Soul Flyers, Fred Fugen si JP Teffaud cum sar de pe turnul Menara.

Citeste si: FRUMOASELE SI BESTIILE. TREI “SIRENE” FAC SPECTACOL INTR-UN DANS INSPIRATIONAL ALATURI DE BALENELE CU COCOASA. VIDEO

Evenimentul a inclus patru zile si doua nopti de BASE Jumping, in cadrul carora cei 91 de sportivi din 17 tari au efectuat peste 2.200 de salturi extreme. Pentru ca sariturile sa fie si mai spectaculoase, tinerii au avut parte si de o platforma special construita.

Urmareste si tu filmuletul de mai jos si vezi daca ai avea curaj sa faci asa ceva!

Sursa foto si video: theguardian.com, youtube.com

[hdvideo id=494 ratingscontrol=on views=on title=on]