VIDEO. Scandal in PSD! Vanghelie sare la bataie si il INJURA pe Ponta

MARIAN VANGHELIE a fost surprins avand apucaturi de mafiot, lovind masina unor paparazzi si amenintandu-i! Mai mult decat atat, edilul sectorului 5 a facut o criza de isterie si i-a INJURAT pe acestia ca la usa cortului, dar si pe seful sau pe linie de partid, VICTOR PONTA, alaturi de deputatul PSD, Sebastian Ghita.  

Insotit de iubita sa, Oana Niculescu Mizil, MARIAN VANGHELIE a iesit, intr-una din serie trecuta, sa ia cina in oras alaturi de sotii Geoana, Mihaela si Mircea.

Citeste si: JURNALIST CATRE GADEA: “MIHAI, ESTE ZIUA MEA. ESTI BOU?”. FOTO IN ARTICOL

Potrivit WowBiz, cei patru s-au simtit bine intr-un restaurant cu specific asiatic din zona Floreasca. Relaxat, zambitor si pus pe glume toata seara primarul sectorului 5 a baut si cateva pahare de vin rosu.

La final, cele doua cupluri s-au salutat si au plecat fiecare in masina proprie. Numai ca VANGHELIE a fost avertizat ca a fost surprins de paparazzi. Asa se face ca la o intersectie, soferul masinii primarului a blocat masina jurnalistilor. Edilul s-a dat jos nervos si s-a dezlantuit.

Prezentam mai jos dialogul dintre MARIAN VANGHELIE si cei care il filmau:

Marian Vanghelie: Ce e, ma, de ce ne urmariti?

Paparazzi: Buna seara. Cine va urmareste? Nu v-am urmarit.

Citeste si: MARIAN VANGHELIE: TREBUIE SA-L SUSTINEM PE VICTOR PONTA INDIFERENT DE SUPARARILE NOASTRE IN PARTID

M.V.: De ce ne urmariti, ma? Baa, il arestam pe Ghita?!!, Ba, f…ti m..tii m..ii!? Il arestam pe Ghita, ma? Fu..va m..tii-n gura cu Ghita si cu PONTA al vostru! Baa, stii ce sa-ti rupem picioarele, ma! Fii atent ce-ti spun, ca am sapte masini pe voi acum, am trimis! Daca va mai prind o data, va bag in spital!

P: Ne scuzati.

M.V. Baa, da-te dracu-n m..tii m..ii!

Imediat dupa aceasta ultima injuratura, MARIAN VANGHELIE a lovit masina paparazzilor cu pumnii si picioarele. Acestia au parasit rapid zona pentru a evita un eventual conflict. VIDEO-ul cu VANGHELIE poate fi vazut AICI.