VIDEO SCANDAL la ANTENA 3: BADEA sare la gatul lui RARES BOGDAN: La PUSCARIE!

Un nou SCANDAL MONSTRU s-a petrecut in timpul unei emisiuni difuzata de postul Antena 3. MIRCEA BADEA a intervenit, vineri seara, in timpul emisiunii realizata de Dana Grecu la postul de televiziune amintit, in timp ce aceasta comenta alaturi de RARES BOGDAN interceptarile din cazul lui MARIAN VANGHELIE, interceptari in care ar aparea si jurnalistul de la Realitatea TV.

“Vreau sa protestez public pentru prezenta acestui penibil in direct la postul Antena 3”, s-a rastit MIRCEA BADEA prin telefon.

CITESTE SI: SCANDAL MONSTRU la ANTENA 3: Vreti sa-mi provocati un ATAC de CORD acum? 

MIRCEA BADEA a sunat la Antena 3, in timp ce, tot prin telefon, era in direct si RARES BOGDAN pentru a explica prezenta numelui sau in interceptarile din dosarul in care MARIAN VANGHELIE a fost arestat pentru 30 de zile, scrie Reporter Virtual.

MIRCEA BADEA a tinut sa precizeze ca protesteaza public fata de prezenta lui RARES BOGDAN la Antena 3, dupa care a inchis telefonul:

CITESTE SI: VIDEO SCANDAL MONSTRU in studioul B1 TV: De ce MIORLAITI pentru INFRACTORI?

“Vreau sa protestez public pentru prezenta acestui penibil in direct la postul Antena 3 (…) sigur e foarte fericit ca in sfarsit la Antena 3 are si el audienta (…) Sa se apere unde vrea el, nu la Antena 3. Astia de la Realitatea TV atat au pupat in fund Justitia independenta incat acum sa spele cu ea pe cap. Cu alte cuvinte, la puscarie!”, s-a dezlantuit MIRCEA BADEA la adresa lui RARES BOGDAN.

Sursa video: youtube.com