SCANDAL MONSTRU LA INMORMANTAREA MARIOAREI ZAVORANU: OANA s-a RAZGANDIT IAR. INMORMANTAREA VA AVEA LOC ASTAZI.UPDATE

Mama Marioarei Zavoranu a ajuns la cimitir sa isi vada fata pentru ultima oara, informeaza B1 TV. Aceasta, dar si restul persoanelor au fost tinute initial la poarta cimitirului Eternitatea. La fel s-a intamplat si in cursul zilei de sambata.

UPDATE 19:35: OANA ZAVORANU s-a razgandit iar. Daca in urma cu cateva ore aceasta a anuntat ca inmormantarea mamei ei, MARIOARA ZAVORANU va avea loc marti din cauza evenimentelor de astazi, cand oamenii veniti sa aprinda o ultima lumanare au fost bruscati de bodyguarzii aflati la poarta cimitirului, OANA a hotarat, totusi, ca funeraliile sa aiba loc astazi

Asadar, in aceste momente, OANA ZAVORANU, impreuna cu unchiul ei, Gigicu, si restul familiei o conduc pe ultimul drum pe MARIOARA ZAVORANU. 

UPDATE 18:33: OANA Zvoranu a ajuns la capataiul mamei sale la cimitirul Eternitatea. In momentul in care a ajuns la cimitir, OANA ZAVORANU fost huiduita de oameni stransi acolo inca de la primele ore ale diminetii de duminica.

In momentul in care aceasta a iesit din masina, au fost puse umbrele in fata sa, pentru a nu putea fi vazuta de camerele de luat vederisau de persoanele prezente acolo. Aceasta a facut pace cu unchiul sau, Gigicu, pe care l-a imbratisat la capataiul mamei sale.

Oana Zavoranu a decis sa inchida cimitirul pentru doua zile si lasa sa intre in incinta locului de veci doar anumite persoane.

UPDATE 16:18: Chiar daca OANA ZAVORANU a anuntat ca inmormantarea va avea loc marti, persoanele care au venit la Cimitrirul Eternitatea continua scandalul impotriva fortelor de ordine. Acestia isi doresc sa o vada pentru ultima oara pe mama Oanei, MARIOARA ZAVORANU. Potrivit Romania TV, OANA ZAVORANU ar fi declarat ca va organiza imnormantarea in secret, in conditiile in care scandalul ia proportii.

UPDATE 15:05: Fiica MARIOAREI ZAVORANU, OANA, a declarat pentru postul Antena Stars ca inmormantarea va avea loc marti. 

UPDATE 14:33: OANEI ZAVORANU, fiica MARIOAREI ZAVORANU, i s-ar fi facut rau, anunta Romania TV. Aceasta se afla acasa alaturi de iubitul ei, Alex si de prietenele sale. Acestia au declarat ca Oana nu a mai dormit de doua zile, a plans foarte mult si se simte foarte slabita. O ambulanta a fost chemata de urgenta. 

UPDATE 14:12: Doua persoane au fost RANITE in urma batailor de la Cimitirul Eternitatea din Bucuresti, dintre care una a fost transportata de urgenta la spital. Conform Romania TV, persoana transportata la spital s-ar fi lovit la cap.

UPDATE 13:55: Zeci de oameni au fortat intrarea in incinta Cimitirului Eternitatea din Bucuresti acolo unde urmeaza sa fie inmormantata Marioara Zavoranu, mama Oanei Zavoranu. A urmat o bataie generala cu agentii firmei de paza angajata de familie in care s-au folosit gaze la lacrimogene.

Mai multi batrani au fost calcati in picioare in busculada creata. Politia a intervenit si se fac cercetari la fata locului. La fat locului au venit si mai multe echipaje ale Salvarii, informeaza Romania TV.

Stire initiala

In cele din urma, mamei Marioarei Zavoranu i s-a permis sa intre in cimitir pentru a-i aduce un ultim omagiu mamei sale.

Zeci de persoane asteapta la porti, nemultumite ca nu sunt lasate sa intre. De fiecare data cand o maşina intra in cimitir, cei prezenti huiduie, crezand ca in masina este Oana Zavoranu. O masina a presei chiar a fost lovita de persoanele aflate la porti, majoritatea in varsta.

Oana Zavoranu a decis sa inchida cimitirul pentru doua zile si lasa sa intre in incinta locului de veci doar anumite persoane.

CITESTE SI: A MURIT MARIOARA ZAVORANU! MAMA OANEI ZAVORANU a INCETAT din VIATA

Marioara Zavoranu va fi inmormantata duminica, la ora 14, la cimitirul particular Eternitatea, asa cum a dorit, alaturi de sotii ei.

Aceasta a murit vineri dimineata, in jurul orei 9.30, dupa ce cu o seara inainte intrase in coma.

Oana Zavoranu si mama sa nu ajunsesera la un consens in ceea ce priveste averea, femeia declarand ca fiica sa va deveni mostenitoare dupa ce ea va trece in nefiinta.

CITESTE SI: Oana Zavoranu, inregistrare BOMBA. Dovada ca PEPE a INSELAT-O pe Raluca inainte de NUNTA! 

In acelasi timp femeia sustinea ca nu si-a facut testamentul, in conditiile in care exista un singur mostenitor.

Sursa video www.b1.ro