VIDEO SCANDAL MONSTRU in studioul B1 TV: De ce MIORLAITI pentru INFRACTORI?

SCANDAL MONSTRU, B1 TV, STELIAN NEGREA, DUMITRU PELICAN, VORBE GRELE, ROMANIA ACUM, JIGNIRI IN DIRECT

Un SCANDAL MONSTRU s-a iscat vineri seara intre un reprezentant al mass media si un lider al Partidului Conservator (PC), in timpul emisiunii „Romania, Acum”, difuzata de postul B1 TV.

Jurnalistul STELIAN NEGREA si liderul senatorilor PC, DUMITRU PELICAN, cei doi aruncandu-si  mai multe vorbe grele in timpul emisiunii amintite, si unul si celalalt jignindu-se reciproc. Ziaristul a fost facut „penibil” de DUMITRU PELICAN, dupa ce STELAIN NEGREA i-a spus parlamentarului ca „miorlaie pentru infractori”.

CITESTE SI: S-A AFLAT CEL MAI BINE PAZIT SECRET AL PRO TV! ANDREEA ESCA L-A DEZVALUIT DIN GRESEALA 

„Aveti asa o inima moale cand vedeti infractori la puscarie. O atitudine atat de induiosatoare si de suava, de ce miorlaiti pentru infractori si nu aveti respect pentru instantele de judecata”, i-a spus STELIAN NEGREA. In replica, DUMITRU PELICAN a amenintat ca pleaca din emisiune pentru ca nu poate sta la masa cu „un individ atat de grotesc”.

„Sunteti penibil, atata venin aveti in dumneavoastra. Nu pot sa stau la masa cu un astfel de om grotesc”, a spus DUMITRU PELICAN. „Sunteti platit din taxele si impozitele mele, de asta apari in fata noastra, sa stai de vorba cu noi”, a completat STELIAN NEGREA.

CITESTE SI: SCANDAL MONSTRU la ANTENA 3: Vreti sa-mi provocati un ATAC de CORD acum? 

Cand STELIAN NEGREA l-a intrebat de ce nu pleaca din PC, atat timp cat presedintele partidului este inchis pentru coruptie, DUMITRU PELICAN i-a spus ca pune „intrebari de gaga”.

Sursa foto si video: B1.ro